Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2022

Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Celalettin Yanık, Dekanımız Prof. Dr. Oktay Eray, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Ebru Kaya Mutlu ve Doç. Dr. Gökhan Aba, bölüm başkanlarımız, fakülte öğretim elemanlarımız ve fakülte personelinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin 2021-2022 akademik yılına ait sunum gerçekleştirilmiş ve sonrasında fakültemizin akademik ve idari personellerine başarı belgeleri takdim edilmiştir. Toplantı Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in konuşmasıyla tamamlanmıştır.

Toplantıda bölüm öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Recep Yıldız, Doç. Dr. Adem Bölükbaşı ve Dr. Öğr. Üyesi Fikri Keleşoğlu'na akademik başarı belgesi takdim edilmiştir.